Staršia kniha

knihy, skriptá, atlasy, mapy ... na predaj

Staršia kniha

Poslaťod motavato » Pia Jan 26, 2007 6:58 pm

Predám knihu s nálepkami vydanú okolo roku 1920 - 1930.Jedná sa o knihu popisujúcu krajiny Česko,Slezko,Morava,Slovensko a Podkarpatská Rus,ktorú vydala firma káva Haag.Jedna strana je v češtine druhá strana je v nemčine.Úvod knihy popisuje štátny znak a vlajku Československa a Podkarpatskej Rusi a počet obyvateľov.Ku každému kraju sú mestá s popisom o počte obyvateľov,o ich znakoch a erboch a na kolonku mesta sa nalepovali známky s emblémami.Vážnym záujemcom zašlem foto.Knihu predám najvyššej ponuke.Môj mail:motavato@azet.sk :?: [/b]
motavato
Nováčik
Nováčik

ehm

Poslaťod colombo » Pon Feb 05, 2007 9:24 pm

ako mozem poslat ponuku, ked neviem ako sa kniha vola, kolko ma stran, aky format, vazbu a stav? zato som sa dozvedel kopec hovadin, ktore ma na druhej strane presvedcili, ze tuto reklamnu publikaciu rozdavanu zadarmo a tym padom zrejme bez nejakej vyraznej financnej hodnoty mat nemusim, ale keby cosi: ponukam jednu slovensku korunu
colombo
Budúci pokročilý
Budúci pokročilý

Re: ehm

Poslaťod motavato » Uto Feb 06, 2007 4:56 pm

......dobrý postreh....asi som to mal popísať podrobnejšie...medzitým sa mi knihu,skôr nálepkový album,podarilo predať jednému rakúskemu zberateľskému záujemcovi za veľmi slušný peniaz,na naše pomery nezvyčajná cena...ďakujem Vám za príspevok...prajem Vám krásny deň...motavato
motavato
Nováčik
Nováčik

Späť na Ak chcete predávať knihy kliknite sem

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť