Predam knihu - Kalanetika

knihy, skriptá, atlasy, mapy ... na predaj

Predam knihu - Kalanetika

Poslaťod matka196 » Pon Sep 15, 2008 10:12 am

tento druh pohybu má veľa prívržencov, pretože na prvý pohľad nevyzerá veľmi namáhavo. Ale zdanie klame. Skúste si vyskúšať kalanetické cviky a uvidíte, že urobiť ich skutočne precízne si vyžaduje určitú kondíciu. Základom sú veľmi malé pohyby a pracuje sa s vlastnou váhou. Pohyby sú malé, ale robia sa v obtiažnej polohe s veľkým počtom opakovaní a sérií."

Výhodou kalanetiky je tiež, že i keď sa pri nej nepracuje s činkami, rýchlo dokáže spevniť svalstvo, a keďže je relatívne šetrné ku kĺbom, dá sa robiť v každom veku.
Ale kalanetika, aj keď nevyzerá náročne, potrápi aj mužov.
Okrem toho, že spevňuješ svalstvo a odburávaš tuk, má toto cvičenie aj ďalšie pozitívne vedľajšie účinky. Zbaví vás bolestí hlavy, nespavosti, zlepší trávenie a zvýši sebadôveru.
Pri kalanetike však neočakávajte veľký úbytok hmotnosti. Ženy nech sa radšej meraljú ako vážia. A práve v mierach sú výsledky viditeľné už po niekoľkých týždňoch cvičenia. Platí však, že i kalanetike sa treba venovať pravidelne. Optimálne sú štyri hodiny do týždňa a samozrejmosťou úprava stravovacích návykov. Po cvičení by mal nasledovať strečing. Objaviteľka kalanetiky Callan Pinckneyová chcela mať síce svaly, no nie kulturistické, ale dlhé a štíhle. "Najprv sa sval namáha a potom sa strečingom uvoľňuje i naťahuje."

- moja predchodkyna si do knizky robila ceruzkou poznamky, vsetky som ich vygumovala, ale zostali malicke stopy :(
- inak je knizka v skvelom stave :)

- cena 90, - Sk + postovne
Prílohy
kalanetika.jpg
kalanetika.jpg (47.86 KiB) Zobrazené 5959 krát
matka196
Začiatočník
Začiatočník

Re: Predam knihu - Kalanetika

Poslaťod Beatricce » Pon Sep 29, 2008 10:13 pm

ahoj,
mala by som záujem o túto knihu... ešte je na predaj?
Beatricce
Nováčik
Nováčik

Poslaťod Beatricce » Pon Sep 29, 2008 10:19 pm

prosím ťa, ak je to ešte stále aktuálne ozvi sa mi na mail betka.dt@orangemail.sk
ďakujem :wink:
Beatricce
Nováčik
Nováčik

Poslaťod radik1 » Ned Okt 05, 2008 7:59 pm

Ahoj ja by som mala veľmi seriózny záujem o túto knihu ak ju ešte máš tak prosím napíš na radka666@post.sk
radik1
Nováčik
Nováčik

Poslaťod matka196 » Pon Okt 06, 2008 7:49 pm

Ahojte kocky,
je mi luto, knizka je uz predana :((
Ale skuste kliknut na tieto linky a popytat sa na tuto knizku predavajucich na MMB.
Maju ich v ponuke.
Majte sa pekne

Martina

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=4149042
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3976173
matka196
Začiatočník
Začiatočník

Späť na Ak chcete predávať knihy kliknite sem

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť