Knihy a časopisy na predaj

knihy, skriptá, atlasy, mapy ... na predaj

Knihy a časopisy na predaj

Poslaťod alex1984 » Pon Júl 13, 2009 8:04 pm

Mesežnikov a spol: Slovenské voľby 2006- 2,50 Eura (na par stranach je nieco pozvyraznovane ale inak je ako nova- evidentne som citala len tych par stran:-))
Fareed Zakaria: Future of Freedom- 2,80 Eura (je to uplne skvela kniha, naozaj odporucam- omylom som si z amazonu objednala dve tak teraz si chcem nechat tu nepouzitu- ale tato je tiez ok- je v nej sice dost pozvyraznovane ale nemyslim, ze by to nejak vadilo, inak sa kniha nerozpada ani nic podobne- takze pokial vam ide o obsah tak je to to prave)
Steven M. Cahn: Classics of Political and Moral Philosophy - 10 Eur (je to kniha, ktora ma cez 1200 stran, je uplne nova (teda kupena bola pred par rokmi ale jedine co sa s nou za ten cas dialo bolo, ze stala na polici), na amazone stoji 30 libier- je to taky vyber z diel roznych politickych filozofov od Aristotela cez Rousseaua, Hobbesa, Kanta až po Rawlsa alebo Nozicka- na britskom amazone si mozete pozriet cely obsah- pod obrazkom knihy je tam "search inside this book")

potom su tu casopisy (presne rocniky a pocet kusov samozrejme upresnim staci napisat)
cca dva alebo tri rocniky "Q"- je to britsky hudobny casopis
cca dva rocniky "NME" - takisto britsky hudobny
a este je tu myslim jeden rocnik "The Economist" - ten myslim nie je nutne predstavovat

ceny casopisov su dohodou
pripadne postovne plati kupujuci, ale samozrejme je mozne dohodnut sa aj na osobnom odbere, co sa tyka casopisov tak tam posielanie postov neodporucam lebo sa "nedoplatite". ak mate akekolvek otazky tak napiste sem alebo na alex_5674@yahoo.com
alex1984
Nováčik
Nováčik

Späť na Ak chcete predávať knihy kliknite sem

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť