zahadna365 píše:dakujem za balik knih. objednala som si a napisali ste,ze sa vam neoplati predavat 2 knihy. mozno by som si objednala viac knih ale s takymto jednanim urcite nie. ja poslem aj jednu knihu. vsak aj tak by som si zaplatila postovne.tak to nechapem. ale hadam inym to uz nenapisete. majte sa.
Tak to mi verte, že kvôli jednej alebo dvom knihám v hodnote 0,8 eura sa mi naozaj nechce robiť balík, ísť na poštu, zabiť čas a to len kvôli Vašim dvom knihám, ktoré Vám dám aj zadarmo, keď si pre ne prídete, ale Vy asi máte kopec času, keď by ste dokázali cca 500 kníh baliť po dvoch a posielať v balíkoch záujemcom. To je medzi nami rozdiel, že ponúkam knihy za cenu, ktorú nikde inde nenájdete a chcem tým niekomu možno pomôcť, resp. urobiť radosť, ale nie takým ako ste Vy, ktorý si myslí, že mám toľko času zaoberať sa každou jednou knihou. Preto som uviedol aj to, že pri väčšom množstve dám zľavu, len aby som ich konečne predal, lebo mi doma iba prekážajú. Takže asi toľko k Vašej arogantnej odozve, ale aj tak si myslím, že za všetko hovoria tí, ktorí si už odo mňa nejaké knihy objednali a ďakovali mi za prístup a to že som ich neoklamal na cene a ani na kvalite......