Predám knihy - beletria, anglictina

knihy, skriptá, atlasy, mapy ... na predaj

Predám knihy - beletria, anglictina

Poslaťod lenkaR » Uto Feb 22, 2011 9:51 am

Predám knihy:

Maxin E. Matkin - Mexická vlna, Mužské interiéry - 3 eur za jednu+ postovne 1.50eur

Stephenie Meyerová - Krátky druhý život Bree Tannerovej - 5 eur + postovne 1,50 eur

Tanya Huffova: knihy su v CZ jazyku, raz citane, maju papierovy obal,
Krevni pouta: Kniha prvni - Cena krve 4,50 eur
Krevni pouta: Kniha druha - Stopy krve 4,50 eur
Krevni pouta: Kniha treti - Linie krve 4,50 eur
Krevni pouta: Kniha ctvrta - Spojeni krve 4,50 eur

Kathryn Stockettová - Farba citov 6 eur + 1,50 eur postovne

Steven D. Levitt, Stephen J. Dubner - Freakonomics (Skrytá stránka všetkého) 5 eur + 1,50 eur postovne

Sú ako nové, čítané max. 2 - krát, už som prečítala tak posúvam ďalej.

Cutting Edge STARTER- kniha + pracovny zosit + slovnik + interaktivne este nepouzite CD - knihy na vyucbu anglictiny pre zaciatocnikov, boli pouzivane jeden skolsky rok, su popisane ceruzkou da sa to vyguovat, povodna cena bola 30 eur teraz za 15 eur plus postovne 1,50eur
Cutting Edge ELEMENTARY - kniha + pracovny zosit + slovnik + interaktivne este nepouzite CD - knihy na vyucbu anglictiny pre zaciatocnikov, boli pouzivane jeden skolsky rok, su popisane ceruzkou da sa to vyguovat, povodna cena bola 30 eur teraz za 15 eur plus postovne 1,50eur

Ak by bol vážny záujem, stačí mi napísať mailovú adresu, knihu nafotím a pošlem foto.
Naposledy upravil lenkaR dňa Štv Jan 31, 2013 8:18 pm, celkovo upravené 2
lenkaR
Nováčik
Nováčik

Re: Predám knihy - matkin, meyerová, huffova, cutting edge start

Poslaťod imka17 » Uto Feb 07, 2012 7:09 pm

dobry den ja bysom chcela kupit od matkina laska je chyba v programe a muzske interiery
imka17
Nováčik
Nováčik

Späť na Ak chcete predávať knihy kliknite sem

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť