Kúpim knihy

Pre zmenu kúpiť knihy môžete v tomto fóre :-)

Kúpim knihy

Poslaťod Angel_a » Pon Júl 28, 2008 6:27 pm

Kúpim knihy od tejto autorky Joy Fieldingová okrem:Uteč Jane!,Bábika,Odsúdená na život a Rozlúč sa s mamičkou tieto už mám...
Zaujímajú ma aj tieto knihy: Ohnivé dvojča,Zajtra bude lepšie,Spravodliví,knihy od Dominika Dána,Dana Browna a pokračovanie knihy Mlčanie jahniat : Hannibal...A ak ma niekto na predaj aj detektivky,trilerry,horory,spoločenské romány tak tiež môže ponúknuť...knihy nech sú v takom stave aby sa dali prečítať...len dobierkou...
kontakt: dominika.gramblickova@inmail.sk
Angel_a
Nováčik
Nováčik

Re: Kúpim knihy

Poslaťod kajcek » Str Aug 27, 2008 3:36 pm

Dobrý deň, môžem Vám ponúknuť tieto detektívky: S.Lem:Nádcha z edície Labyrint,R.van Gulik:Lakový paraván,Ch.Himes:Vráť sa, smutný Charleston,R.van Gulik:Prípad čínskeho zlata,Prípad čínskeho jazera(spolu 2 detektívky v jednej knihe),C.Dexter:Vražda v kostole,Naposledy mala oblečené(2 v jednej knihe),R.van Gulik:Štúdia v červenom, Pes baskervillský(2 v 1),R.van Gulik:Čínske vraždy klincom,C.Letsche:Druhá tvár, Bratia Vajnerovci:Po stopách vraha, Čierna mačka(2 v 1),D.Hammett:Detektív z Kontinentálnej, J.Wambaugh:Cibuľové pole, H.Martin:3 detektívky v knihe,J.Rathbone:Eurovrahovia, Fruttero-Lucentini:Žena na nedeľu. Popis pri záujme pošlem.boris.curgali@gmail.com
kajcek
Nováčik
Nováčik

Re: Kúpim knihy

Poslaťod pipinka » Pon Júl 26, 2010 5:57 am

dobrý deň,

mám na predaj knihy od Fieldingovej: Uteč Jane !, Nič mi neprezrádzaj, Až na dno - tieto sú po 4 Eur, Zátišie - 6,50 Eur + poštovné. mám na predaj aj iné knihy ak by bol záujem. posielam foto.
Prílohy
knihy.JPG
knihy.JPG (68.23 KiB) Zobrazené 3148 krát
adler.JPG
adler.JPG (45.98 KiB) Zobrazené 3148 krát
pipinka
Aktívny začiatočník
Aktívny začiatočník

Späť na Hľadáte knihy na kúpu, kliknite tu

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť