Knihy od spolocnosti Readert Digest Vyber

Pre zmenu kúpiť knihy môžete v tomto fóre :-)

Knihy od spolocnosti Readert Digest Vyber

Poslaťod lipka » Pon Sep 22, 2008 11:09 pm

PROSIM VAS, MA TU NIEKTO KNIHY Z NAZVOM NAJLEPSIE SVETOVE CITANIE? JE TO OD READERT DIGEST VYBER. kUPILA BY SOM AJ STARSIE ,SAMOZREJME,ZA ROZUMNU CENU. DAKUJEM PEKNE.nedielka@azet.sk
lipka
Nováčik
Nováčik

Re: Knihy od spolocnosti Readert Digest Vyber

Poslaťod alena3 » Str Sep 24, 2008 9:36 pm

Mam: Evans- Požiar v srdci, Leaher-Tango jeden, Rayova-V rytme stepu, Graftová-P ako pochybnosti
Johansenová-Never nikomu, Staceyová-Vydierači,Evans-Posledný sľub,Denver-Modré nekonečno
Forsyth-Ikona, Lawrence-Biela puma, Grisham-Advokát chudobných, Sparks-Zápasník
Clark-Kým sa s tebou rozlúčim, Ryan-Strážnik, Hannahová-Letný ostrov, Iles-Najdlhší deň
Deaver-Prázdna stolička, mcGregorová-Dieťa ľadu, Nichol-Presné opatrenie, Graysonová-Observatórium
Crais-Rukojemníci, Silva-sezóna pochodov, Riceová-Choď za svojimi hviezdami, McClare-Darca
Forsyth-Pomstiteľ, Delinsky-Flirtovanie s Petrom, Gutmanová-Výročie, Haddon-Čudná príhoda so psom uprostred noci
Archer-Jedenácté přikázání, Grahamová-Plameny lásky, Llewllyn-Stín v písčinách, Clarková-Dělej, že ji nevidíš
Child-Horúčava, Thomasová-Biela túžba, Le Claire-Krok do neznáma, Hillerman-Nárek vo vetre
Claney-Duhová šestka, Nicholsová-Opravář, Hillerman-Honba za jzevcem, Riceová-V sedmém nebi
Hoag-Zásielka od mŕtveho, Kinsella-Bohyňa domáceho šťastia, Hadow-Veľké sólo, Conelly-posledná šanca

Všetky knihy sú veľmi dobrom stave, cena 130,- za kus.

alena.ditetova@azet.sk
alena3
Budúci pokročilý
Budúci pokročilý

Re: Knihy od spolocnosti Readert Digest Vyber

Poslaťod kajcek » Pon Okt 06, 2008 9:24 pm

Zdravím doma mám 1xprečítanú knihu od spoločnosti Reader´s Digest Výber, r.vydania 2003, edícia najlepšie svetové čítanie, ak máte záujem, napíšte. počet strán 576.Sú tu 4 poviedky.
kajcek
Nováčik
Nováčik

Späť na Hľadáte knihy na kúpu, kliknite tu

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť