Zahada miznuceho pokladu

Pre zmenu kúpiť knihy môžete v tomto fóre :-)

Zahada miznuceho pokladu

Poslaťod Branyk » Str Máj 26, 2010 11:47 am

Zhanam stare vydanie: Traja Pátrači - Záhada miznuceho pokladu. Ak by ste o nejakej "volnej" vedeli resp mali na predaj tak sa urcite dohodneme.
Branislav Hudec
Branyk
Nováčik
Nováčik

Re: Zahada miznuceho pokladu

Poslaťod Bahdaj » Pon Máj 31, 2010 5:08 pm

Dobry den, mam doma Troch patracov z roku 1982, v knihe su diely zahada miznuceho pokladu, ostrova kostier a ohniveho oka. V podstate som nemal velky zaujem ju predat lebo som ju len pred pol rokom zohnal. mam totiz doma aj druhu knihu troch patracov tiez starsiu, kde si 4 povodne originalne pribehy, zhanal som tieto knihy lebo som na nich vyrastal a boli mojou srdcovkou. Ak mate zaujem, skuste mi navrhnut cenu pripadne nejaku zaujimavu knihu/knihy na vymenu. pekny den Martin Bielik
Bahdaj
Dobrý pokročilý
Dobrý pokročilý

Re: Zahada miznuceho pokladu

Poslaťod Branyk » Sob Jún 05, 2010 10:25 pm

Bahdaj píše:Dobry den, mam doma Troch patracov z roku 1982, v knihe su diely zahada miznuceho pokladu, ostrova kostier a ohniveho oka. V podstate som nemal velky zaujem ju predat lebo som ju len pred pol rokom zohnal. mam totiz doma aj druhu knihu troch patracov tiez starsiu, kde si 4 povodne originalne pribehy, zhanal som tieto knihy lebo som na nich vyrastal a boli mojou srdcovkou. Ak mate zaujem, skuste mi navrhnut cenu pripadne nejaku zaujimavu knihu/knihy na vymenu. pekny den Martin Bielik

Dakujem za ponuku, avsak danu knizku, ktoru ponukate mam tiez. Ja zhanam samotny diel "zahada miznuce pokladu" v starom vydani. Ja troch patracov tiez zhanam lebo som na nich vyrastal a kedze som ich vtedy mal z kniznice, tak ich teraz sumarizujem a posledna co mi chyba je prave tato. :-(
Branislav Hudec
Branyk
Nováčik
Nováčik

Späť na Hľadáte knihy na kúpu, kliknite tu

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť