Mala by som zaujem o historicke romany od autoriek:Lindseyová, Woodiwisová, Garwoodová, Deverauxová, Mckinneyová, Strattonová. Niektore uz mam ale zhanam viac. Na cene sa dufam budeme vediet dohodnut. Dakujem
mAM NA PREDAJ NEJAKE ROMANTICKE KNIHY, SU UPLNE NOVE, NECITANE, K CENE TREBA PRIRATAT POSTOVNE: Kat Martinovej- Diablov náhrdelník- 5E Kat Martinovej- Vojvodkynin náhrdelník-5E Kat Martinová- Nebezpečné vášne- MäKKA V.-3E Johanna Lindseyová- Miluj ma navždy-5E Jude Deverauxová- Prvý dojem (ne)klame-5E Jude Deverauxová- Morušový strom-5E Jude Deverauxová- Holly- MäKKA V.-3E Beatrice Smallová- Navždy tvoja-5E Margaret Evansová Porterová- Jubilejný rok-3E Teresa Medeirosová- Hľadá sa Darling-3E Julie Garwoodova- Zmilovanie- MäKKA V.-3E Sibylle Knaussová- Markíza de Sade- 6E
Ahojte zháňam knihu od Johanny Lindseyovej - Väzeň mojej túžby. Prosím ak niekto chce predať ozvite sa na julia.hvojnikova@gmail.com. Na cene nezáleží. Ďakujem
Ahojte, ak by ste mali záujem aj o e books od autoriek ako Lindseyová, McNaughtová, Deveraux, Woodwissová a iné, tak na mojej stránke nájdete linky na download týchto kníh v slovenčine...postupne ich uploadujem.